Naprapati

Naprapati er en manuell behandlingsmetode som innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd, sener, nerver, muskler og bindevev. Hos oss får du hjelp av vår dyktige naprapat Amanda, som er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm. Naprapati har etterhvert opparbeidet seg et svært godt rykte som behandlingmetode, hvorav man nå ser naprapater blir mer og mer vanlig også blant eliteutøvere og andre som stiller store krav til sine behandlere. Amanda holder seg oppdatert på forskning innen området og benytter dette i kombinasjon med metoder som fra egen og andres erfaring har gitt gode resultater.

Som naprapat ønsker man å finne den underliggende årsaken til pasientens smerte. Målet med behandlingen er å minske smerte, gjenskape funksjon og forhindre tilbakefall. Ut i fra dette behandler man muskler, nerver og leddplager i et helhetlig syn.

Noen av metodene Amanda tar i bruk ved behandling er: manipulasjon, mobilisering, massasje, stretching, triggerpunktsbehandling og dry needling. Utover dette vil man få rådgiving innen ergonomi og trening. Amanda er også utdannet personlig trener og her ekstra kurs innen løpsteknikk. 

Priser naprapati

Avbestilling eller flytting av time må skje innen 24 timer før avtalt time.